CASTELLANO
NOTICIES

CONEIXEU-NOS
TopGuay
Projecte Social
Contactar
PRODUCCI TOPGUAY
Espectacles d'animaci
Accions i Sorpreses
Serveis Ldics i Oci
Formaci i Extraescolars

ENLLAOS RELACIONATS


TopGuay
Sant Pol de Mar
Maresme - Barcelona
Tel: 937601430, 678846429
topguay@topguay.com


Segueix-nos en:

Passacarrers i Cantonades

Animaci itinerant Popular
Tot tipus de pblic
1.00

Recorregut popular i d´humor sense perdre el compàs, de caire totalment festiu i adequat a la celebració que s'hagi de dur a terme, convidant a ballar i jugar per carrers i cantonades, despertant les consciències dels nostres pobles amb un ambient festiu i d´acompanyament.

Els artistes que formen el  Passacarrers és una comparseria que surt tot acompanyant una música (banda o grup petit ) amb el simple objectiu de contribuir a crear un ambient festiu, però al mateix temps d'anunciar un acte o celebració, normalment a la vigília, amb la voluntat de recórrer tota la població o els seus carrers més significatius. Podria no anar-hi, però fa patxoca qui hi faci aparició.Ben sovint podria anar-hi d'una manera parcial: només els gegants, la banda o músics d´un poble... És l'únic cas que no exigeix la presència de la totalitat dels elements, és per això que el nombre de components varia  sempre segons es doni el cas.

El més normal és que es vagi a "homenatjar" els regidors o administradors tot actuant davant dels seus domicilis, fet que justifica el recorregut, que esdevé variable segons els anys. Qui sap !!  Fins i tot podeu veure un agutzil, pregoner amb corneta i gorra de plat, que convida tothom a engalanar balcons i a implicar-se en la festa.

Observem que, en qualsevol cas, com es feia abans, la comparseria és sempre un accessori, el més esperat dels accessoris. Potser és aquest accessori el que donarà èxit a dia d'avui a les nostres festes del calendari tradicional.

  1. Fitxa tcnica:
  2. La formació va en funció al nombre de components del Passacarres i Cantonades, que pot variar segons cada proposta.

    Inclou globus gegants, malabars, pluja de confeti, xanques i andròmines.

    L´acompanyament de percussionistes és opcional.

    La proposta és itinerant, però també es poden realitzar accions d´animació semi-itinerant ( sales de festes / locals de nit / terrasses i xiringuitos / pavellons / escoles...).

    Si és itinerant requereix saber el recorregut i evitar les pujades fortes, vestidor i aigua mineral.